Friday, 22 April 2011

Bile 'Lattalilat' Turun padang

                          Ha!msti korg teruje kan dengan tajuk ni. Kalo korg nak taw, Lattalilat ni adalah 1 kumpulan yang di tubuhkan untuk kelas Media lanjutan dalam kusus ak(Fine Art Unimas).. kami buat karya pasal imiginasi kanak2..(pergh!!rindu kot zaman kanak2 ak..) kami buat kajian hampir dua bulan beb!baru dapat idea yang bombastik nie...

                           Kumpulan kami ada 8 orang..korg tengok la muke kami yg cute2 ni..

 Jejake paling stim dalam Malaysia

 jejake yang Cool
 Awek penyayang tahap wali beb!(Calon bini tue)
 Awek paling gelabah tapi baik gile..(Calon bini mude)
 Abang paling Macho dalam Group kami
Ni Abg paling 'abg' dalam group kami
 manje x die?hehehe
Awek kawan aku..xley comment lebey2.


           Aku taw korg sume truje ngn group ak kan?kalo nak kenal ngn kami bley la datang kat Unimas..kompom korg sume truje tahap Ultraman the return.. Ok..berbalik kepada projek Lattalilat..kami ada buat 8 buah Kinetic Toys untuk bdk2 kecik main smpi lebam..nak taw ape responnye???Korg tengok la gamba2 terpilih kat bawah ni ha...



Aksi di kg Sri Maimunah Pending Sarawak



                                      





 Aksi Di SK Kg Baru Kota Samarahan Sarawak




                                                           Ni antara 8 kinetic Toys Kami


    
        Amacam?truje kan?kan2...mase kami wat projek ni,budak2 yang tengah kene demam campak pon sanggop datang beb!! Macam artis pon ade da rasenye..Tatkala dorg bermain kami pon rakam la aksi2 terbaik mreke ngn handy cam n Camre..Function beb!pastu kami dokumentasikan n wat presentation..
mase ak main ngn adik2 ni,ak rase rindu gile kat zaman kanak2 ak..(saje je nak cite gak prasaan ak..)


               hasil dapatan die,pergh!menakjubkan beb!korang nak taw x ape die????wooo..xnk la btaw...
hahaha..sian lak ak nengok muke korg..cam Kucing kene gastrik je..ni haaa... ak tunjuk kat korg..


ni kat Kg Sri Maimunah
Ni Kt SK Kg Baru



                Bukan Painting ni je kami dapat beb!!ade lg beb!!kali ni kompom korg jeles tahap tejon Tasek!








Ni hasil lukisan Tangan adik2 2 beb!cantik kan?pergh!!mantap..



         Ok la...ak pon da malas nak cite panjang2 kat korg..kalo korg nak taw korang bley tgok yang selebihnye kat sini  http://www.facebook.com/pages/Lattalilat/116139005131501?ref=ts lengkap dengan vdeo n sume gambo2 yang kami dapat..

          Opss sebelom 2 ak nak cakap skit, bebudak ni mmg x pandai comment ape yang kami wat ni, tp dorg enjoy..korg komen la..sbb ak taw korg pon ngidam gak nak men projek lattalilat ni.. kalo korg x teringin maknenye korang ni mmg sindrom down la..hahahaha..komen ye adek2..

8 comments:

  1. simple tp beri makna tu..

    follow anda sbg tnda sokongan pd blogger2..

    slmt berbloging yer!!

    ReplyDelete
  2. Nice to have a blog to publish works. I'm plan to have a blog too soon, to write something on it.

    but most important to blogging for me is.... keep on updating. Keep on posting.
    :)

    ReplyDelete
  3. Hings..i hav no time to update my blog..need more pic n content..i dun want this brilliant things change to nonesense

    if i have made a mistake about the content of this art work,pls tell me ASAP..

    BTW..thanks 4 visiting this site..

    ReplyDelete
  4. suke entry ni !!!!!!

    tgk pic dorunk maen maen .. waa imbau balik mase kecik kecik .. (:
    those pictures yg memang comel !
    lukisan budak kecik . love it

    ReplyDelete
  5. thx...mmg dorg sume best.. kite mase kecik dlu pon same gak..tp sume da lps..so,entry ni dapat la wat kite kenang kenakalan dan keindahan zaman kecik kite..rindu ooo...waseh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 18 may 2013 n 25 may 2013 kami kembali beraksi.new item..same2 turun di BSVN semua..juliady rifandy

      Delete
  6. daytg bertemu kembali dalm grup ini 18 may 2013 dan 25 may 2013 di BSVN

    ReplyDelete
  7. daytg bertemu kembali dalm grup ini 18 may 2013 dan 25 may 2013 di BSVN

    ReplyDelete